Shop en Relax Arrangement
Zin in een stedentrip? Geniet van de cultuur en het shoppen, kom helemaal tot rust in het Wellnessresort en laad uzelf op!

Shop & Relax

✔ 1x Overnachting in één van onze City Resort Hotels
✔ 1x Uitgebreid en heerlijk ontbijtbuffet
✔ 1x Avondentree tot het Wellnessresort
✔ 1x Glühwein of warme chocolademelk

Shoppen & Wellness
Heeft u zin in een stedentrip? Duikt u graag in de cultuur en historie van een stad of gaat u juist voor het shoppen in de leuke winkelstraatjes? Tijdens het Shop en Relax weekend geniet u optimaal van de voordelen die de steden rondom onze hotels met zich meebrengen. Bent u naast het bezichtigen en winkelen ook toe aan ontspanning? Relax en kom compleet tot rust in het bijbehorende Wellnessresort van onze hotels.

Een ontspannen stedentrip
Het Shop en Relax Arrangement betekent dat u overnacht in alle comfort van één van onze City Resort Hotels en kan genieten van 1x een uitgebreid en heerlijk ontbijtbuffet. U krijgt 1x toegang om in de avond te genieten van de vele sauna en bad faciliteiten in het Wellnessresort. Bij aankomst ontvang u een glühwein of warme chocolademelk.

Check snel de datum die u voor ogen hebt en boek het Shop en Relax Arrangement bij een van onze hotels. Ontdek de veelzijdige wereld van City Resort en haar omgeving!

Voorwaarden:
• Reserveren verplicht
• O.b.v. beschikbaarheid
• O.b.v. 2 pers. in een 2 pers. kamer
• Er geldt een éénpersoonstoeslag van €30,-
• Exclusief eventuele stadsbelasting en parkeertarief
• Niet geldig i.c.m. andere acties