Perscontacten

City Resort Hotels, is volop in beweging.

Wilt u contact opnemen met een van de woordvoerders voor het aanvragen van radio- en televisieopnamen, fotoreportages, interviews en overige persinformatie, (géén advertenties) neem dan contact op met Antonet Krol 0485-455000.

Persberichten


City Resort Hotel Leiden ontvangt schakers van prestigieus toernooi
Gasten reageren enthousiast op nieuw Meeting & Event-Center

Leiden, 14 februari 2019 – City Resort Hotel Leiden is blij met alle positieve reacties van gasten die de afgelopen tijd al kennismaakten met het nieuwe Meeting & Event-center. General Manager Stoffel Verjaal en zijn team zetten momenteel nog de laatste puntjes op de i waarna waarschijnlijk in maart de officiële opening zal volgen.

Verjaal kijkt met een positief gevoel terug op de eerste weken sinds het Meeting & Event-center op de vijfde etage van het Level-gebouw in Leiden begin januari in gebruik werd genomen. “Het gevoel is absoluut goed. We zaten al helemaal vol en ontvingen diverse grote groepen. Dat zorgde ervoor dat we perfect konden uitzoeken hoe alles draait in de praktijk.”

Aantrekkelijk
De reacties van gasten waren volgens Verjaal onverdeeld enthousiast: “Voorheen was alles over twee etages verdeeld. Deze nieuwe invulling is natuurlijk veel aantrekkelijker en logistiek ook veel handiger. De uitstraling van de ruimtes is indrukwekkend. Men reageert ook heel goed op de restaurantruimte met open keuken, het nieuwe meubilair en de thematisering aan de hand van de Hollandse meesters. Vooral internationale gasten vinden dat leuk. Het geeft ook extra sfeer aan het Meeting & Event-center. Ook de technische snufjes die overal zijn verwerkt, kunnen bij de gasten op veel waardering rekenen. Zo hangen er bijvoorbeeld overal led-schermen en is de speciale boardroom bijzonder goed uitgerust met av-faciliteiten.“

Schaaktoernooi
City Resort Hotel Leiden is ook trots op het feit dat in het laatste weekend van februari de 79e editie van een prestigieus schaaktoernooi wordt gehouden in het Meeting & Event-center. “De schakers werken hun toernooi af van 22 tot en met 24 februari. Wij zullen er alles aan doen om hen zo goed mogelijk te faciliteren,”aldus Verjaal.  “We ontvangen naast veel zakelijke nu ook steeds meer leisure-gasten. Dat komt ook door ons uitgebreide en luxueuze wellnessaanbod en de centrale ligging in het centrum en bij het Centraal Station.”

Unieke combinatie
Het nieuwe Meeting & Event-center zorgt voor een unieke combinatie van een hotel met 117 kamers, restaurants, wellness en de nieuwe ideale plek voor grote zakelijke bijeenkomsten. Het Meeting & Event-center heeft als thema ‘de Leidse fijnschilders’ meegekregen. Leiden staat immers al sinds de Gouden Eeuw bekend als een creatieve broedplaats. De Hollandse meester  Rembrandt van Rijn is er geboren en ook Leidse fijnschilders als Gerrit Dou, Gabriël Metsu en Frans van Mieris uitten hun creativiteit in hun prachtige schilderijen.


City Resort Hotel Leiden begint 2019 goed
Leiden, 21 december 2018 – City Resort Hotel Leiden begint 2019 goed. Op 7 januari wordt namelijk het nieuwe Meeting & Event-Center in gebruik genomen. De officiële opening is in maart, maar General Manager Stoffel Verjaal ziet er naar uit om nu al vele gasten te ontvangen op de compleet verbouwde vijfde etage van het Level-gebouw aan de Bargelaan in Leiden.

Terugkijkend op 2018 kan Verjaal eigenlijk alleen maar tevreden zijn: “De ontwikkeling van het Meeting & Event-center is met stip de belangrijkste stap die we als City Resort Hotel Leiden hebben gezet dit jaar. Maar ook het feit dat ook lokale gasten ons restaurant Twelve op de twaalfde verdieping steeds beter weten te vinden, stemt ons erg tevreden. Onlangs ontvingen we nog een lovende recensie in het Leidsch Dagblad. Dat is altijd fijn natuurlijk.”

Meer gasten
De algemene trend dat steeds meer toeristen Nederland en in het bijzonder ook Leiden bezoeken, ziet Verjaal ook terug in zijn hotel: “We ontvangen naast veel zakelijke nu ook steeds meer leisure-gasten. Dat komt ook door ons uitgebreide en luxueuze wellnessaanbod en de centrale ligging in het centrum en bij het Centraal Station. En wat ook heel leuk is: je ziet veel van die gasten ook door Leiden fietsen op onze speciale City Resort-bikes!”

Veel aanvragen
Op 7 januari wordt het nieuwe Meeting & Event-center in gebruik genomen. Verjaal kijkt daar naar uit: “Het is heel snel gegaan. Op 1 september zijn we begonnen met de ingrijpende verbouwing van de vijfde etage waar eerst het ROC gevestigd was. En nu kunnen we er dus aan de slag nadat er keihard is gewerkt. Het was een hele klus maar het eindresultaat mag er wezen. We hebben nu een ultramodern vergader- en congrescomplex waarmee we nog professioneler voor de dag komen en waar we grote partijen kunnen ontvangen. We hebben al veel aanvragen voor januari en februari. In maart houden we de officiële opening, maar tot die tijd gaan we alvast warmdraaien en de laatste zaken helemaal fine-tunen.”

Het nieuwe Meeting & Event-center zorgt voor een unieke combinatie van een hotel met 117 kamers, restaurants, wellness en de nieuwe ideale plek voor grote zakelijke bijeenkomsten. Het Meeting & Event-center heeft als thema ‘de Leidse fijnschilders’ meegekregen. Leiden staat immers al sinds de Gouden Eeuw bekend als een creatieve broedplaats. De Hollandse meester Rembrandt van Rijn is er geboren en ook Leidse fijnschilders als Gerrit Dou, Gabriël Metsu en Frans van Mieris uitten hun creativiteit in hun prachtige schilderijen.

Aanwinst
General Manager Stoffel Verjaal vertelt: “Dit is echt een aanwinst voor de stad. Midden in het centrum en bij Leiden CS is niet veel aanbod van middelgrote tot grote meeting- en vergaderlocaties waarbij plenaire sessies tot 300 personen te combineren zijn met verschillende subzalen. Het is een fantastisch mooie accommodatie geworden met een bar en eigen restaurant en drie grote opdeelbare vergaderzalen met – afhankelijk van de opstelling – ruimte voor meer dan 600 gasten. Er is ook een luxe boardroom: ideaal voor directievergaderingen. We richten ons op middelgrote tot grote zakelijke meetings en events en zijn er helemaal klaar voor!”


Het smaakt naar meer bij Nelson City Resort Oss
OSS, 21 december 2018 – Nelson City Resort Oss heeft sinds de opening in 2016 grote stappen gemaakt. General Manager John Pellekaan kijkt positief terug op 2018 en gaat er met zijn team in 2019 nog harder tegenaan om alle gasten een onvergetelijke ervaring te bezorgen.

Pellekaan is in zijn nopjes met de ontwikkeling die Nelson City Resort Oss doormaakt: “We zijn nu twee volle jaren open, maar we maken nog steeds stappen. Zowel de afdeling Sport als het hotel kenden een prima jaar. We hebben heel veel leuke en mooie dingen gedaan, ook op zakelijk gebied. Zo ontvingen we tijdens een sportdag voor een bedrijf uit Oss liefst vierhonderd gasten. En afgelopen november hadden we Olympisch schaatskampioen Mark Tuitert nog over de vloer tijdens de Expert-meeting van het Sport Expertise Centrum.”

Shared-dining
De beslissing om het concept van restaurant Mister Nelson aan te passen, bleek een schot in de roos. Pellekaan daarover: “We bieden nu een shared-dining-concept. De reacties daarop zijn erg positief en onze naamsbekendheid neemt ook toe omdat we bijvoorbeeld op festivals en andere plekken ook voor de catering zorgen. Veel mensen uit Oss en omgeving weten nu al dat je hier heerlijk kunt eten op een bijzondere manier. We zetten namelijk grote planken op tafel die vol liggen met lekkere gerechtjes die je samen deelt. Zo ontstaat er een mooie interactie aan tafel en wordt uit eten gaan een nog smaakvollere en leukere belevenis.”

Top Oss
De voetballers van Top Oss zijn door de aanwezigheid van het stadion natuurlijk vaste gast bij Nelson City Resort Oss. Pellekaan volgt hun verrichtingen dan ook op de voet: “En natuurlijk zijn we mede door de goede prestaties dit seizoen een meer dan trotse sponsor. In dat kader verleenden we ook onze medewerking aan een tv-programma dat onder meer wordt opgenomen in onze keuken. De spelers en technische staf koken daar hun favoriete gerecht met onze chef om het vervolgens ook samen op te eten en worden ondertussen geïnterviewd. Dat is een hele mooie samenwerking met Top Oss en Vidox Media. Vanaf januari is die vijfdelige serie te zien op social media.”


City Resort Hotel Mill wil ook in 2019 blijven knallen

MILL 18 december 2018 – City Resort Hotel Mill kijkt terug op een goed jaar. In 2018 mocht het weer vele tevreden (hotel)gasten verwelkomen die zich enorm goed thuis voelden. Dat kan ook niet anders want City Resort Mill biedt een veelvoud aan faciliteiten zoals restaurant London Street en een fitnesscentrum met zwembad. Het hotel ligt naast de Wellnessboot waar men heerlijk kan genieten van de vele luxe binnen- en buitenfaciliteiten zoals sauna’s, kruidenbaden, hammams, rustruimtes en nog veel meer.

City Resort Hotel Mill biedt ook onderdak aan tal van drukbezochte evenementen zoals bijvoorbeeld de Tribute-avonden waarbij bijvoorbeeld de muziek van Abba, U2 en Coldplay centraal stonden.

Escape Rooms
General Manager Thomas Vloet en zijn team kijken tevreden terug op het afgelopen jaar: “In 2018 hebben we veel mooie zaken gerealiseerd zoals bijvoorbeeld het Arrow Combat-concept en de introductie van de Escape Rooms. Restaurant London Street kreeg een nieuwe uitstraling met inbreng van het eigen personeel. Voor de liefhebbers hebben we nu ook zeven heerlijke Speciaal-bieren van de tap. Daarnaast weten ook vele bedrijven ons te vinden voor personeelsfeesten en afdelingsuitjes: de mogelijkheden bij City Resort Hotel Mill zijn namelijk enorm divers. Nu kijken we weer uit naar de komende feestperiode waarbij ook de kerstbrunch een regelrechte aanrader is. We bieden ook diverse arrangementen aan in combinatie met de Wellnessboot dus voor iedereen valt er hier wel iets te genieten.”

Focus
In 2019 wil Vloet de lijn doortrekken: “Zo blijven we het succes van de Escape Rooms doorontwikkelen, leggen we ook focus op de BHV-cursussen die we hier geven, staat er al een mooie reservering van ProRail voor een event met 800 personen in de agenda en gaan we natuurlijk ook door met onze Tribute-activiteiten.”

Top 2000-quiz
Maar eerst is er op vrijdag 28 december nog de Top 2000-quiz met live-muziek van coverband ‘Like Crossroads’.  Wie zin heeft in een gezellige avond uit met vrienden, familie of buurtgenoten, schrijft zich dus zeker in voor de eerste editie van de Top 2000-quiz bij City Resort in Mill!

Een woordvoerder vertelt namens de organisatie: ”De teams bestaande uit 3 tot 6 personen nemen het tegen elkaar op. Ben je met meer personen schrijf dan gezellig een extra team in! De avond is veel meer dan een ‘fanatieke’ muzikale kennisquiz. De band Like Crossroads zal naast Top 2000-nummers ook enkele live-sets spelen, zodat er voor ieder wat wils is. Na de succesvolle volledig uitverkochte editie bij de Douairière in Boxmeer in 2017 ziet City Resort Mill nu op haar beurt uit naar het ontvangen van vele muziekliefhebbers.”

De Top 2000 quiz staat garant voor een gezellige avond uit! Op vrijdag 28 december vindt vanaf 20.30 uur de inloop plaats en start de quiz om 21.00 uur. De prijsuitreiking is rond 23.45 uur. Om 1.00 uur komt er een einde aan deze muzikale avond. Teams van drie tot zes personen kunnen zich voor 25 euro per team aanmelden via  eventsmill@cityresort.nl.

Inschrijven
Ga dus samen met vrienden of familieleden de strijd aan met de concurrentie en beleef zo een hele gezellige muzikale avond met onder meer de gitaarsolo’s van Jimmy Hendrix en de lekkere hitjes van de ‘the king of pop’: Michael Jackson. Ook benieuwd naar hoe de deuntjes van Stevie Wonder tot Bruce Springsteen en van The Eagles tot aan Guus Meeuwis door Like Crossroads vertolkt worden? Schrijf je dan snel in door een mail te sturen naar: eventsmill@cityresort.nl, onder vermelding van een ludieke teamnaam.


City Resort Helmond pakt uit bij Ons Brabant Festival

Helmond, maandag 1 oktober 2018 – De derde editie van het Ons Brabant Festival in Helmond vindt komende zondag,  7 oktober, plaats. Het festival draait dit jaar om het thema ‘food’. City Resort Hotel Helmond zal daarom zeker niet ontbreken in het lijstje deelnemers en pakt flink uit.

Op 7 oktober vinden er uiteenlopende activiteiten en optredens plaats op de volgende locaties: Gaviolizaal, Sligro Helmond, Natuurtuin de Bundertjes, Kasteel Helmond, Restaurant De Rozario, Restaurant Nastrium/Backyard, Cacaofabriek en ‘last but not least’: City Resort Hotel Helmond.

Ontspannen
City Resort Hotel Helmond biedt gasten en bezoekers een prettig en ontspannen verblijf met een veelvoud aan faciliteiten. Het hotel kent diverse faciliteiten zoals Wellnessresort Helmond en Restaurant Op Suyt. Maar ook een bowlingcenter en fitnesscentrum Fitland Helmond maken deel uit van het uitstekend geoutilleerde resort.

Bodytreatments
Tijdens het Ons Brabant Festival kunnen festivalgangers bij City Resort Hotel Helmond een kijkje nemen bij diverse promotieactiviteiten  van de Wellness- en Fitness-afdeling. Ook zijn er ‘bodytreatments’ en worden er massages gegeven. In de restaurantkeuken vinden demonstraties plaats met de ‘Green Egg’.

Bowlen
Daarnaast heeft City Resort Hotel Helmond een prijs beschikbaar gesteld voor degene die raadt welke ingrediënten er in de Ons Brabant Festival-bonbon zitten die is te proeven bij de Cacaofabriek. Deze prijs bestaat uit een leuk groepsuitje: 1 uur bowlen inclusief een hapje en een drankje bij City Resort Hotel Helmond.

City Resort Hotel Helmond


City Resort Hotel Mill scoort wederom NIBHV-Keurmerk

MILL, dinsdag 18 september – City Resort Hotel Mill heeft wederom het officiële NIBHV- keurmerk ontvangen. Nico van Etten en Paul Toonen van het Nationaal Instituut Bedrijfshulpverlening het certificaat aan Thomas Vloet (General Manager), Marlou-Emily Stax (BHV Manager) en Johan van Hal (Praktijkbegeleider Brandbestrijding & Ontruiming) van City Resort Hotel Mill.

Een veilige werkplek is letterlijk van levensbelang voor medewerkers, de veiligheid van bezoekers en de continuïteit van een bedrijfsorganisatie. Als werkgever dien je de bedrijfshulpverlening op orde te hebben. City Resort biedt BHV-cursussen aan die voldoen aan het NIBHV Keurmerk en de geldende ARBO-wetgeving.

Het NIBHV heeft, als hét kennisinstituut, een keurmerk opgesteld voor de kwaliteit van veiligheidscursussen. City Resort Hotel Mill is al enige tijd trots NIBHV Keurmerkhouder.

Onlangs heeft het NIBHV haar kwaliteitseisen aangescherpt. Het NIBHV onderwierp City Resort Hotel Mill in de zomer daarom weer aan een keuring. Thomas Vloet: “Er werd geconstateerd dat we ook voldoen aan de nieuwe, strengere kwaliteitseisen. Op zoek naar een manier om je bedrijfshulpverlening goed te regelen? Kies dan dus voor de BHV-cursussen bij City Resort Hotel Mill! Indien gewenst kunnen de trainingen ook op locatie worden verzorgd.”
https://bhv-veiligheid.nl/