Perscontacten

City Resort Hotels, is volop in beweging.

Wilt u contact opnemen met een van de woordvoerders voor het aanvragen van radio- en televisieopnamen, fotoreportages, interviews en overige persinformatie, (géén advertenties) neem dan contact op met Antonet Krol 0485-455000.

Persberichten


City Resort Helmond pakt uit bij Ons Brabant Festival

Helmond, maandag 1 oktober 2018 – De derde editie van het Ons Brabant Festival in Helmond vindt komende zondag,  7 oktober, plaats. Het festival draait dit jaar om het thema ‘food’. City Resort Hotel Helmond zal daarom zeker niet ontbreken in het lijstje deelnemers en pakt flink uit.

Op 7 oktober vinden er uiteenlopende activiteiten en optredens plaats op de volgende locaties: Gaviolizaal, Sligro Helmond, Natuurtuin de Bundertjes, Kasteel Helmond, Restaurant De Rozario, Restaurant Nastrium/Backyard, Cacaofabriek en ‘last but not least’: City Resort Hotel Helmond.

Ontspannen
City Resort Hotel Helmond biedt gasten en bezoekers een prettig en ontspannen verblijf met een veelvoud aan faciliteiten. Het hotel kent diverse faciliteiten zoals Wellnessresort Helmond en Restaurant Op Suyt. Maar ook een bowlingcenter en fitnesscentrum Fitland Helmond maken deel uit van het uitstekend geoutilleerde resort.

Bodytreatments
Tijdens het Ons Brabant Festival kunnen festivalgangers bij City Resort Hotel Helmond een kijkje nemen bij diverse promotieactiviteiten  van de Wellness- en Fitness-afdeling. Ook zijn er ‘bodytreatments’ en worden er massages gegeven. In de restaurantkeuken vinden demonstraties plaats met de ‘Green Egg’.

Bowlen
Daarnaast heeft City Resort Hotel Helmond een prijs beschikbaar gesteld voor degene die raadt welke ingrediënten er in de Ons Brabant Festival-bonbon zitten die is te proeven bij de Cacaofabriek. Deze prijs bestaat uit een leuk groepsuitje: 1 uur bowlen inclusief een hapje en een drankje bij City Resort Hotel Helmond.

City Resort Hotel Helmond


City Resort Hotel Mill scoort wederom NIBHV-Keurmerk

MILL, dinsdag 18 september – City Resort Hotel Mill heeft wederom het officiële NIBHV- keurmerk ontvangen. Nico van Etten en Paul Toonen van het Nationaal Instituut Bedrijfshulpverlening het certificaat aan Thomas Vloet (General Manager), Marlou-Emily Stax (BHV Manager) en Johan van Hal (Praktijkbegeleider Brandbestrijding & Ontruiming) van City Resort Hotel Mill.

Een veilige werkplek is letterlijk van levensbelang voor medewerkers, de veiligheid van bezoekers en de continuïteit van een bedrijfsorganisatie. Als werkgever dien je de bedrijfshulpverlening op orde te hebben. City Resort biedt BHV-cursussen aan die voldoen aan het NIBHV Keurmerk en de geldende ARBO-wetgeving.

Het NIBHV heeft, als hét kennisinstituut, een keurmerk opgesteld voor de kwaliteit van veiligheidscursussen. City Resort Hotel Mill is al enige tijd trots NIBHV Keurmerkhouder.

Onlangs heeft het NIBHV haar kwaliteitseisen aangescherpt. Het NIBHV onderwierp City Resort Hotel Mill in de zomer daarom weer aan een keuring. Thomas Vloet: “Er werd geconstateerd dat we ook voldoen aan de nieuwe, strengere kwaliteitseisen. Op zoek naar een manier om je bedrijfshulpverlening goed te regelen? Kies dan dus voor de BHV-cursussen bij City Resort Hotel Mill! Indien gewenst kunnen de trainingen ook op locatie worden verzorgd.”
https://bhv-veiligheid.nl/