City Resort Hotel Helmond

Wij bieden u een prettig en ontspannen verblijf met een veelvoud aan faciliteiten. Dit hotel biedt diverse faciliteiten zoals Wellnessresort Helmond en Restaurant Op Suyt. Maar ook een bowlingcenter en fitnesscentrum Fitland Helmond.

City Resort Hotel Mill

4-sterren hotel in het Brabantse Mill.
Het hotel ligt naast de Wellnessboot in Mill waar u heerlijk kunt genieten van de sauna’s, kruidenbaden, hammams en nog veel meer. Geniet ook van de prachtige natuur.

City Resort Hotel Leiden

4-sterren hotel in het centrum van Leiden met een luxe wellnessresort gevestigd op de 12e verdieping.
City Resort Hotel Leiden is gevestigd op de 10e verdieping van een hypermodern gebouw direct naast het Centraal Station. Geniet van een prachtig uitzicht.

Cty Resort Hotel Sittard

Wij bieden u een prettig en ontspannen verblijf met een veelvoud aan faciliteiten. Wellnessresort Sittard is het mooiste wellnessresort van Limburg.
Het hotel ligt op slechts 5 minuten rijden van het stadscentrum van Sittard, dus het hotel is een prima uitvalsbasis voor een fantastische stedentrip.

Nelson City Resort Oss

Nelson City Resort Oss. Zin in een weekendje weg in Brabant? Of heeft u een vergadering, congres of andere zakelijke bijeenkomst in de regio Oss of ‘s Hertogenbosch en wilt u blijven overnachten? Dan bent u van harte welkom bij Nelson City Resort Oss.